Vlahović odlazi iz Juventusa!? Ponovo kuva u Torinu zbog starog interesovanja iz Premijer lige za Srbina!

09.11.2023

17:09

0

Autor: D. P.

Jednom će se sigurno desiti i Engleska

Vlahović odlazi iz Juventusa!? Ponovo kuva u Torinu zbog starog interesovanja iz Premijer lige za Srbina!
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Prvo je pre par nedelja najavljeno potpisivanje novog ugovora, pa se onda ova priča otegla do beskonačnosti, da bi danas na red došle one, podgrejane o odlasku Srbina iz Torina!

Dušan Vlahović nije stavio potpis na novi ugovor sa Juventusom i već se u medijima ozbiljno spekuliše o njegovom odlasku u Premijer ligu.

Prema saznanjima "FootballTransfers", koji su obavljeni pod vinjetom "ekskluzivno", Vlahović je omiljena opcija Mikela Aretete za "devetku" Arsenala.

Španac je prema istom izvoru, dugogodišnji fan srpskog centarfora, kojeg je želeo da potpiše i u ranijim prelaznim rokovima, ali se on ipak u zimu 2022. godine odlučio za prelazak u Juventus iz Fiorentine za obeštećenje od oko 80 miliona evra, dok je Arsenal angažovao Gabrijela Žezusa.

Profimedia
Dušan Vlahović

Brazilac ima česte probleme sa kondicijom, mada ni kod Vlahovića stvari ovde ne stoje najbolje zbog problema sa preponama ili hroničnom pubalgijom, kako su letos pisali Italijani.

Bez obzira na to, Vlahović je sa 23 godine profil igrača koji odgovara Arteti i Arsenalu. On je ove sezone postigao četiri gola u devet utakmica.

Isti izvor podseća da je tokom leta bila aktuelna priča o razmeni između Juvea i Čelsija, Lukaku za Vlahovića, ali taj posao nije sklopljen, a Belgijanac je završio u Romi na novoj pozajmici.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike