Postao sam zavisnik od pokera! Bivši engleski fudbaler objasnio zašto se "navukao" (VIDEO)

19.10.2023

18:26

0

Autor: D. N.

Nekadašnji napadač koji je nosio i dres Engleske otkrio i da nije bio jedini sa tim problemom

Postao sam zavisnik od pokera! Bivši engleski fudbaler objasnio zašto se "navukao" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/TalkSport

U jeku afere "fudbalera kockara" koja potresa Evropu, oglasio se i Gabrijel Agbonlahor. Nekadašnji fudbaler Aston Vile je gostujući u podkastu TalkSporta priznao da se svojevremeno "navukao" na poker. Bilo je to dok je bio mlađi.

Napadač u penziji, sada 37-godišnjak je praktično celu karijeru proveo u Aston Vili (2005 - 2018) i sada se prisetio kako je sve počelo. Čak je rekao i da je nekoliko saigrača imalo sličan problem.

Kako je rekao, trening kod Martina O Nila se završavao oko 12:30 - 12:45, pa su fudbaleri od tada imali slobodno. Vreme su "ubijali" partijama onlajn pokera.

- U to vreme dobro sam zarađivao u Aston Vili. I to sam radio jer sam bio samac, bez dece. Dosadno ti je, onda uzmeš lap top i počneš da igraš poker. A kasnije, u večernjim satima možeš da odeš i u kasino i igraš sa velikim igračima.

To pređe i u zavisnost i desilo se brojnim igračima u klubu - kazao je engleski fudbaler koji je dao 86 golova u 391 utakmici, u svim takmičenjima za Vilu.

Takođe je priznao i da se nikada nije kladio na fudbal, već je samo igrao poker.  

Igrao je i za Votford i Šefild Vendzdej, ali samo na kratko na pozajmicama. Za reprezentaciju Engleske igrao je tri puta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike