Tonali spreman da raskrinka sve! Fudbaler danima plakao, pa krenuo na terapiju, sada hoće nagodbu!

17.10.2023

10:21

0

Autor: A. S.

Apenini se još nisu smirili

Tonali spreman da raskrinka sve! Fudbaler danima plakao, pa krenuo na terapiju, sada hoće nagodbu!
Sandro Tonali - Copyright Profmedia/Peter Schatz/Alamy Live News

Afera sa klađenjem koja danima trese fudbalski svet, mogla bi uskoro da ode u drugom smeru. Nakon što je Nikolo Fađoli pristao na nagodbu sa tužilaštvom, kako italijanski mediji prenose, uskoro bi njegovim putem mogao da krene i Sandro Tonali i tako otkrije sve detalje.

Fudbaleru Njukasla je, prema brojnim navodima, najteže pao ceo skandal. Nakon što je zajedno sa Nikolom Zaniolijem odstranjen sa priprema reprezentacije Italije, Tonali danima nije mogao da spava, stalno je plakao i strahovao za svoju karijeru.

Tako je i došao do odluke da o svemu razgovara sa tužilaštvom, a zbog njegovog iskaza mnogi mogu strahovati, jer je u čitavu aferu uključen veliki broj italijanskih fudbalera.

Inače, Fađoli je već sve priznao tužilaštvu, kome se dobrovoljno predao uz priznanje da ima problem sa klađenjem, kada je zapravo i krenula čitava istraga.

U danima koji slede, očekuje se da novinar koji je imao informaciju o Fađoliju, još u avgustu, objavi i nove detalje, a Tonali je navodno već krenuo na psihoterapiju zbog problema sa klađenjem koje ima, pa je sada spreman i da zarad blaže kazne, iznese sve detalje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike