Nešto je trulo u Laciju! Imobile se kaje što je odbio bogatu ponudu Saudijaca, najavljuje odlazak na zimu: Sve ovo me boli!

15.10.2023

23:50

0

Kapiten rimskog kluba smatra da se neki njegovi potezi ne cene dovoljno

Nešto je trulo u Laciju! Imobile se kaje što je odbio bogatu ponudu Saudijaca, najavljuje odlazak na zimu: Sve ovo me boli!
Ćiro Imobile - Copyright Profimedia

Kapiten fudbalskog kluba Lacio Ćiro Imobile izjavio je da je možda doneo pogrešnu odluku kada je u letnjem prelaznom roku odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, prenose italijanski mediji.

Imobile (33) je član Lacija od 2016. godine, a ugovor ga sa rimskim klubom vezuje do leta 2026.

- Razmatrao sam da odem, ali sam ostao zbog Lige šampiona i Italije. Nakon ovakvog početka sezone, pogotovo posle kritika koje dobijamo, shvatio sam da se neki moji potezi ne cene dovoljno - istakao je napadač Lacija.

Klub iz Rima se trenutno nalazi tek na 13. mestu na tabeli Serije A sa 10 bodova iz osam utakmica, a fudbaleri Rimljana su se našli na meti kritika navijača zbog loših igara u italijanskom prvenstvu.

- Sve ovo me boli. Možda odem iz kluba u januaru ili na kraju sezone. Moje mišljenje sada nije kao što je bilo u julu - zaključio je Imobile, koji je za Lacio odigrao 303 utakmica i postigao je 198 golova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike