Zakukao Sergejev saigrač, takvu mržnju doživljava samo Megvajer na Ostrvu!

18.04.2022

08:38

0

Autor: 24sedam

Ćiro Imobile rekao šta misli o napadima navijača na njega zbog neuspeha reprezentacije

Zakukao Sergejev saigrač, takvu mržnju doživljava samo Megvajer na Ostrvu!
Tan2021-12-5_19301956_0 - Copyright Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Prvi strelac Serija A Ćiro Imobile progovorio je o svom psihičkom stanju nakon što je reprezentacija Italije doživela totalni debakl u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Javnost je u njemu pronašla glavnog krivca za eliminaciju od Severne Makedonije već u prvom duelu plej-ofa, pa zato prolazi kroz slična iskušenja kao i Hari Megvajer iz Mančester junajteda, koga vređaju i ismejavaju navijači na Ostrvu.  

- Postao sam žrtveno janje za neuspeh Italije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo jer sam najbolji strelac Serije A. Nije fer! Kritika je deo fudbala i ja je prihvatam. Ali ne prihvatam nerazumnu prljavštinu - rekao je Imobile i dodao:

Tanjug/AP Photo/Andrew Medićini
 

- Prihvatam kritike kada su zaslužene. Međutim, neki ljudi uživaju kada govore gadosti o drugoj osobi. Ostalo mi je razočarenje zbog neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali  odgovornost za to dele svi igrači.

Imobile je odigrao 55 utakmica za "azure" i postigao je 15 golova, bio je član ekipa koja je postala prvak Evrope. U šampionatu je postigao 25 golova i ispred je našeg Dušana Vlahovića, koji se zaustavio na 23 pogotka.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike