Stojković izbegao linč: Saigrači Sergeja hteli da ga biju - nemile scene na stadionu! (Video)

20.08.2023

12:22

0

Srpski golman slavio što je njegova ekipa završila meč 1:1 protiv favorizovanih domaćina

Stojković izbegao linč: Saigrači Sergeja hteli da ga biju - nemile scene na stadionu! (Video)
Vladimir Stojković izbegao linč - Copyright prinscreen/Twitter

Srpski golman Vladimir Stojković je bio u centru pažnje na meču između Al Hilala i Al Feihe, koji je završen bez pobednika (1:1).

Inače, ovom meču je prisustvovao i Nejmar, koji je pre nekoliko dana potpisao za ovaj klub, i domaći fudbaleri su hteli da se pokažu u najboljem svetlu pred prvom zvezdom kluba, međutim, na golu je bio odlični Stojke.

Isksuni čuvar mreže je redom zaustavaljao pokušaje Sergeja Milinkovića - Savića i ostalih zvezda Al Hilala, što je strašno razljutilo domaće igrače, ali i navijače.

Na kraju meča, Stojke je bio zadovoljan svojim učinkom, ali i dobrim rezultatom svoje ekipe, zbog čega je odlučio da na svoj način proslavi dobar rezultat. 

On je izlazeći sa terena podigao ruke i slavio bod protiv favorizovanih domaćina, nakon čega su ga odmah opkolili fudbaleri Al Hilala, a neki od njih su čak i fizički hteli da se obračunaju sa srpskim golmanom.

I navijači su počeli da ga gađaju, ali na svu sreću, sve je prošlo bez većih incidenata i Stojković je pod zaštitom svojih igrača pobegao u svlačionicu.   

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike