Sadašnji Ivanić opasniji od onog pre! Jedva čekam da počne utakmica sa Jang Bojsima!

03.10.2023

17:36

0

Autor: D. N.

Iskusni vezista bio akter i ranijeg dvomeča

Sadašnji Ivanić opasniji od onog pre! Jedva čekam da počne utakmica sa Jang Bojsima!
Copyright FK Crvena zvezda

Pred fudbalerima Crvene zvezde je nova utakmica u Ligi šampiona. Sutra će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Jang Bojs, a uz šefa stručnog štaba Baraka Bahara duel je najavio i Mirko Ivanić. Vezni fudbaler i jedan od "motora" prvaka Srbije, za razliku od svog šefa nije imao uvodno obraćanje već je odmah zamolio novinare da krenu sa pitanjima.

Prvo je bilo, zašto ekipa pada kako utakmica odmiče...

- Da li je ekipa u formi je više pitanje za stručni štab. Sa moje strane smatram da vredno radimo na treninzima, vredno se pripremamo, odgovorno pristupamo svim obavezama. To je ono na čemu ćemo raditi i na šta smo obratili pažnju. Definitivno smo spremni smo za sutrašnju utakmicu, to smo želeli tokom celog leta i kroz prijateljske mečeve se naporno pripremali. Jedva čekam da počne meč - počeo je Ivanić koji je bio akter i dvomeča sa istom ekipom, ali pre četiri godine.

FK Crvena zvezda
 

- Utakmicu iz 2019. godine pamtim kao jednu od stresnijih, jer sam tada bio na klupi. Posmatrajući iz tog ugla totalno je drugačije nego kada si na terenu. Posmatraš meč sa strane, osećaš naboj navijača, pritisak rezultata pošto je bila takva utakmica za direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. Sutra imamo priliku da učestvujemo u spektaklu, koji će naši navijači sigurno prirediti. Osećamo veliku podršku već sada, cela ekipa jedva čeka da počne duel i da pokažemo zašto smo zasluženo u Ligi šampiona. 

Upitan je i da uporedi tadašnje i sadašnje ekipe.

- Ne bih mogao da uporedim tim Jang Bojsa iz 2019. godine i sada. Ni naša ekipa nije ista, tako da će to biti potpuno drugačija utakmica. Nikada ne možete da znate u kom momentu i kako će se odvijati meč. Siguran sam da smo spremni za utakmicu, te da uz ogromnu podršku navijača možemo da ostvarimo pobedu koja može da nam okrene sezonu u totalno drugačijem pravcu. Takođe, trijumf može da nam da "vetar u leđa" za prvenstvo i za dalju borbu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Strelac gola u Beogradu koji je tada doneo zvezdašima veliku radost bio je Aleksa Vukanović, koji je poželeo da sada Ivanić bude strelac.

- Aleksa  je moj veliki prijatelj i veoma mi je drago što je on tada postigao gol za ulazak u Ligu šampiona. Nadam se da će njegove reči imati uticaj i da će pomoći da sutra rešim utakmicu. Najvažnije je da kao tim budemo na visokom nivou, a ekipa uvek izbaci pojednica. Pre četiri godine je to bio Aleksa, sutra neka bude neko drugi i da se na kraju zajedno radujemo - dodao je Ivanić koji je za kraj uporedio sebe, iz te sezone, sa ovim današnjim.

- Tada je bila moja prva sezona, sada se nadam da sam opasniji po protivnika - zaključio je Ivanić.

Podsetimo, utakmica je na programu sutra, od 21 čas, uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike