Bahar optimista pred beogradski debi u Ligi šampiona: Svi znamo da moramo da pobedimo, verujem i da hoćemo!

03.10.2023

16:47

0

Autor: D. N.

Utakmica je zakazana za sutra, za 21 čas, a oba tima se nadaju prvim bodovima

Bahar optimista pred beogradski debi u Ligi šampiona: Svi znamo da moramo da pobedimo, verujem i da hoćemo!
Copyright FK Crvena zvezda

Utakmica Crvene zvezde i Jang Bojsa u okviru drugog kola Lige šampiona može mnogo toga da odluči. Prvaci Srbije i Švajcarske su poraženi u prvim mečevima, pa se sutra (21.00, Premium 1 TV Arena sport) nadaju prvim bodovima.

Duel sa ekipom iz Švajcarske u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" najavio je šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar. Izlaganje je počeo zanimljivim opažanjem:

- Drago mi je što počinjemo Ligu šampiona našem stadionu, pred našim navijačima! Siguran sam da svi jedva čekaju da utakmica počne. Znamo da u poslednjim utakmicama u Superligi nismo bili dobri kao na početku sezone. Ali znamo da je Liga šampiona nešto drugo. Igramo u Beogradu i to je utakmica koju moramo da dobijemo. To svi znamo.

Bahar očekuje sjajnu atmosferu na tribinama.

- Znamo šta znači igrati uz podršku 50.000 navijača, želimo to da iskoristimo. Treba da dobro počnemo utamicu i uveren sam da ćemo pobediti.

Očekuje se da će Zvezda biti agresivnija nego u prvom duelu LŠ sa Mančester sitijem.

- Naravno, to je naš cilj. Mi smo hteli i u prvoj utakmici da budemo takvi, ali je veoma teško sa timom kakav je Manečster siti. Mi smo spremni za narednu utakmicu, imamo još jedan trening. Upoznalo smo Jang Bojs, dobar su tim, fizički i taktički spreman. Znamo šta treba da radimo i u ofanzivnom i u defanzivnom delu.

Bahar je odgovorio i na pitanje da li ova utakmica može da preokrene sezonu.

- Svesni smo svi da to može da se desi, ali ne želimo takvnu vrstu pritiska. Imamo mlade igrače, imamo iskusne igrače i oni treba da budu u fokusu.

A ko bi ili šta bi moglo da odluči pobednika u duelu Crvene zvezde i Jang Bojs.

- Važno nam je da navijači napune stadion, sigurno će bti tako. Nema favorita u ovoj utakmici, biće značajni siti detalji. Posvećenost koju imamo, plan igre... Verujem da će to biti odlučujuće. I da ćemo pobediti!

Budući da je Baharov bivši klub Makabi igrao sa sutrašnjim rivalom Zvezde, sigurno je bilo  i nekih "insajderskih" informacija.

- Nisam pričao o tome, ali sam gledao njihove utakmice. Znam da su veoma dobar, odličan tim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike