Juventus pravi Srbiju u malom! Posle štopera, Stara dama merka i vezistu Orlova!

29.09.2023

22:59

0

Autor: A. Š.

Dušan Vlahović i Filip Kostić mogli bi u januaru da dobiju još dva saigrača iz reprezentativnog dresa

Juventus pravi Srbiju u malom! Posle štopera, Stara dama merka i vezistu Orlova!
Lazar Samardžić i Andrija Živković - Copyright MN Press

Tek što su se sveli računi oko letnjeg prelaznog roka, a klupski funkcioneri najvećih evropskih klubova već su počeli da prave planove za januarsku fudbalsku pijacu. Među njima, sudeći po „insajderskim“ informacijama, prednjači Juventus, koji je u fokus stavio dva reprezentativca Srbije.

Stara dama u svojim redovima već ima Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, a od zime bi u svlačionici na „Alijanac“ stadionu primarni jezik mogao da bude srpski ukoliko velikan iz Torina realizuje dovođenje dva glavna pika.

Pre neki dan Italijani su pisali o interesovanju Juventusa za Strahinju Pavlovića, a „Kalčomerkato“ u petak donosi informaciju o obnavljanju interesovanja „bjankonera“ za Lazara Samardžića.

Da li je gol koji je pre nekoliko dana postigao u Napulju to samo ubrzao ili ne, tek izvori „Kalčomerkata“ govore da u Juventusu veruju da bi mladi vezista mogao da bude vredan dodatak u timu Masimilijana Alegrija, te da bi već u januaru mogli da ulože napor kako bi osigurali njegov potpis.

Italijani podsećaju da je Samardžić i letos bio u razmatranjima „stare dame“ sve do momenta kada je bio viđen u Interu. Ipak, transfer na „Meacu“ je propao u poslednjem trenutku, a pojedini izvori sugerišu da je upravo interesovanje „bjankonera“ odigralo možda i ključnu ulogu u krahu, već dogovorenog, transfera u Inter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike