Kostić je nestao iz Alegrijevih planova, merka ga Murinjo! Juve prodaje Srbina u narednih 48 sati!

30.08.2023

18:52

0

Autor: A. Š.

Reprezentativac Orlova ove sezone još nije zaigrao u dresu Stare dame, Italijani pišu da bi mogao put Rima

Kostić je nestao iz Alegrijevih planova, merka ga Murinjo! Juve prodaje Srbina u narednih 48 sati!
Filip Kostić - Copyright Profimedia

Došao je Filip Kostić prošlog leta u Juventus kao jedno od zvučnijih pojačanja, taj epitet opravdao na terenu, ali je početkom ove sezone potpuno nestao. Šta se dogodilo u razmišljanjima trenera Stare dame Masimilijana Alegrija tokom letnje pauze teško je reći, tek reprezentativac Orlova na startu nove sezone još nije upisao nijedan sekund na terenu.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Ajntrahta prošle takmičarske godine odigrao je 54 meča u dresu „bjankonera“ i uz Danila bio igrač sa najviše nastupa, ali je prva dva susreta ove sezone presedeo na klupi za rezerve.

Sve to nagnalo je italijanske medije da počnu spekulacije o brzom rastanku dve strane, možda već do kraja letnjeg prelaznog roka koji se završava za dva dana. To tvrdi „Korijere delo Sport“, uz pitanje da li će čelnici Stare dame u narednih 48 sati uspeti da pronađu kupca za srpskog reprezentativca po ceni od 15 miliona evra.

S druge strane, „Tutosport“ saznaje da bi Kostić mogao da pojača ofanzivni bok Rome, ali samo u slučaju da klub napusti Leonardo Spinacola, koji se od srede povezuje sa prelaskom u Mančester junajted.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike