Lacio ponovo "zagrizao" za Strahinju Pavlovića! Čak su zvali i jednog čoveka za savet!

25.09.2023

09:07

0

Autor: A. S.

Posao može da im ugrozi samo Salcburg

Lacio ponovo "zagrizao" za Strahinju Pavlovića! Čak su zvali i jednog čoveka za savet!
Strahinja Pavlović - Copyright Tanjug/AP

Srpski fudbaleri su na ceni u Evropi i to veoma dobroj. Jedan u nizu za koga se otimaju inostrani klubovi jeste neustrašivi štoper Strahinja Pavlović.

Defanzivac Salcburga igra bez greške u tekućoj sezoni i predstavlja bedem austrijskog tima, pa i ne čudi što nisu spremni da ga tek tako olako prodaju, a ponude se nižu.

Tako je Lacio ponovo "zagrizao".

Pre četiri godine, Rimljani su u svojim redovima želeli tada golobradog štopera Partizana, kome je cena bila 5.500.000 evra, ali zbog zdravstvenih problema nije došlo do tog transfera. 

U međuvremenu, Pavlović je otišao u Salcburg koji sada diktira cenu i uslove saradnje, pa će Lacio, prema pisanju Gazete, morati da iskešira 20.000.000 evra ukoliko želi da ozvaniči saradnju.

Izgleda da je Lacio ovog puta spreman da plati, pa je rešio da kontaktira i doktora Pulčiniji koji je i pre četiri godine pregledao Strahinju.

- U tom momentu Pavlović nije bio fizički dobro spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je sjajan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, da je mogao da ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Možda je sada rešio sve te probleme - ispričao je doktor Pulčini.

Ali, nebesko plavi imaju i oštru konkurenciju, i to u vidu Juventusa i Napolija. Ko će biti brži i platiti više, pitanje je, ali i dalje sve zavisi od Austrijanaca koji ne žele da se odreknu saradnje sa srpskim reprezentativcem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike