Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Počinje AdmiralBet ABA liga, Zvezda i Partizan nastavljaju Superligu posle odloženog derbija!

29.09.2023

10:05

0

Autor: D. N.

Na programu su i derbiji Premijer lige i Serije A

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Počinje AdmiralBet ABA liga, Zvezda i Partizan nastavljaju Superligu posle odloženog derbija!
Najava TV vikenda na Arena sport - Copyright MN Press

Novi vikend donosi nova sportska dešavanja, samim tim i direktne prenose na kanalima TV Arena sport. Kao što dobro znate, fudbalska prvenstva širom Evrope su odavno u toku, ali je novina za ovaj vikend početak AdmiralBet ABA lige.

Krenimo redom, od subote, koja će zbog prenosa biti značajno zanimljivija.

U isto vreme, u 18 časova (Premium 1 i Premium 3) počeće utakmica Superlige i Serije A. U Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" će Crvena zvezda dočekati Radnički iz Niša, dok će na "San Siru" Milan dočekati Lacio u derbiju nove runde italijanskog šampionata. Ekipi Baraka Bahara duel sa Nišlijama biće poslednja provera pred okršaj Lige šampiona, sa ekipom Jang Bojsa.

Samo pola časa kasnije, u Londonu, na svom "Vajt Hart Lejnu" Totenhem će dočekati Liverpul u derbiju sedmog kola Premijer lige. Posle šest odigranih rundi, "redsi" Jirgena Klopa imaju 16 bodova, dva više od "pevaca" Endža Postekoglua. Okršaj možete da pratite na Premiumu 2 TV Arena sport.

I za kraj dana, malo regionalne košarke. Pred nama je nova sezona AdmiralBet ABA lige, a u meču uvodnog kola Crvena zvezda će gostovati Igokei. Ovaj duel je zakazan za 20 časova uz prenos na Premiumu 1.

Branilac titule Partizan će svoj meč, sa Mornarom u Beogradu odigrati u ponedeljak, od 19 časova.

U nedelju, nastavak Superlige Srbije. Partizan će od 17 časova gostovati u Kruševcu, uz prenos na Premiumu 1. Podsetimo, prethodno kolo našeg fudbalskog prvenstva, planirano za sredu je odloženo zbog ubistva trojice Srba na Kosmetu.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Crvena zvezda - Radnički Niš (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.00) Milan - Lacio (TV Arena sport - Premium 3)

Subota (18.30) Totenhem - Liverpul (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (20.00) Igoeka - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Napredak - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike