Juventus Vlahoviću dovodi društvo iz Partizanove škole! Stara dama pikirala Piksijevog Orla kao glavnu metu za januar!

25.09.2023

19:40

0

Autor: A. Š.

Torinski klub u kratkom roku je ostao bez dva defanzivna stuba, a jednog naslednika prepoznali su u mladom srpskom štoperu

Juventus Vlahoviću dovodi društvo iz Partizanove škole! Stara dama pikirala Piksijevog Orla kao glavnu metu za januar!
Dušan Vlahović, Strahinja Pavlović i Nikola Milenković - Copyright MN Press

Juventusova blamaža protiv Sasuola minulog vikenda ponovo je otvorila pitanje poroznosti poslednje linije „stare dame“, koja je ostala obezglavljena posle odlazaka Đorđa Kjelinija i Leonarda Bonućija.

Čelnici torinskog kluba verovatno sada i te kako preispituju odluku da se prošlog leta odreknu Bonućija, ali u isto vreme krenuli su u potragu za adekvatnim pojačanjima u centralnom delu Alegrijeve odbrane.

A kako pišu italijanski mediji, prvi na listi željenih pojačanja je srpski reprezentativac Strahinja Pavlović.

Italijani podsećaju da je mladi štoper, kao i Dušan Vlahović, proizvod Partizanove omladinske škole, koje se posle epizode u Monaku skrasio u Salcburgu, s kojim ima ugovor do 2027. godine.

To, ipak, ne bi trebalo da bude najveća prepreka „bjankonerima“ u pokušaju da realizuju transfer, već konurencija na domaćem koloseku, pošto Pavlovićeve mogućnosti, navodno, skautiraju i predstavnici Lacija.

Na kraju, mediji na Apeninima konstatuju da je Pavlović, i pored svoje mladosti, prošao kroz različita iskustva na Starom kontinentu sa dragocenim iskustvom na međunarodnoj sceni, uz 29 nastupa za reprezentaciju Srbije i učešće na Mundijalu u Kataru.

Takođe, primećuju da je mladom štoperu leva noga jača strana i povlače paralelu sa nekadašnjim italijanskim reprezentativcem Đorđom Kjelinijem, kao profilom koji Juveu nedostaje od odlaska u penziju sjajnog defanzivca.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike