Sukob Vlahovića i Alegrija: Dušan mora da odraste!

24.09.2023

07:48

0

Trener Juventusa smatra da je srpskom napadaču potreban balans i da je još mlad

Sukob Vlahovića i Alegrija: Dušan mora da odraste!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Fudbaleri Juventusa doživeli su debakl u 5. kolu Serije A porazom od Sasuola sa 4:2, a najlošiju partiju od početka sezone ostvario je i Dušan Vlahović, koji je zbog toga zamenjen u 76. minut, ali se to njemu nije svidelo, pa je poslao gestikulaciju prema treneru Masimilijanu Alegriju.

Time se bavio i strateg Stare dame posle meča na konferenciji, napominjući da srpski fudbaler još mlad, i da će sve to doći na svoje, jer ima samo 23 godine. 

- Moramo da budemo svesni da Dušan ima samo 23 godine, i polako odrasta i shvata neke stvari. Balans mora da nađe, ali najvažnije da ide u tom pravcu. Takođe, mora da ostane i miran, imao je jednu šansu, nije iskoristio, odmah zatim i drugu, u kojoj je mogao da reši meč, ali ni to nije iskoristio. Zbog toga ističem da je još mlad, i da će mu biti potrebno vreme da sve dođe na svoje. Dušan je u fazi odrastanja što pokazuje i činjenica da kada mu stvari dobro idu, mirniji je, ali kada promaši šansu, postaje nervozniji. Mora da shvati da mora da ostane miran - poručio je Alegri.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike