Zvezda trenirala na Etihadu! Ostrvska kiša nije skinula osmehe sa lica crveno-belima! (FOTO)

18.09.2023

22:25

0

Autor: A. Š.

Izabranici Baraka Bahara odradili su večeras jedini trening na stadionu Mančester sitija uoči sutrašnjeg meča Lige šampiona

Zvezda trenirala na Etihadu! Ostrvska kiša nije skinula osmehe sa lica crveno-belima! (FOTO)
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Manje od 24 sata deli nas od okršaja srpskog i evropskog prvaka. Na otvaranju nove sezone Lige šampiona Crvena zvezda gostuje Mančester sitiju (utorak, 21.00 TV Arena Premium1) na „Etihadu“, čiju su travu izbranici Baraka Bahara imali prilike da osete večeras.

Crveno-beli su u ponedeljak doputovali na Ostrvo, a uoči treninga pred predstavnike medija izašli su izraelski strateg i vezista Marko Stamenić. Odmah potom, u 20 časova na srednjeevropskom vremenu, Dragović i drugovi su istrčali na travu „Etihada“ i odradili poslednje pripreme uoči duela sa moćnom četom Pepa Gvardiole.

Sudeći po slikama koji dolaze iz Mančestera, raspoloženje među crveno-belima je na visokom nivou. Ni dosadna ostrvska kiša nije uticala na to da se Zvezdinim fudbalerima skine osmeh sa lica, koji ih je krasio tokom uvežbavanja poslednjih taktičkih zamisli Bahara, koji je posle 60 minuta rada poslao svoje izabranike u svlačionicu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike