Gvardiola skinuo embargo: Otkrio probleme Sitija pred duel sa Zvezdom!

18.09.2023

08:50

0

Menadžer Građana u teškoj situaciji pred meč sa crveno-belima

Gvardiola skinuo embargo: Otkrio probleme Sitija pred duel sa Zvezdom!
Pep Gvardiola - Copyright Profimedia

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola nalazi se u velikim problemima pred meč sa Crvenom zvezdom u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona.

To je otkriveno nakon što je skinut embargo, to je praksa u Engleskoj gde se deo konferencija obajvljuje odmah na platforama, a da se drugi stavlja po dogovoru. 

Tako je bio slučaj i sa konferencijom Gvardiole, na kojoj je on otkrio da se Siti nalazi u problemima sa igračkim kadrom.

- Manje igrača na klupi je problem. Kada imate mnogo povreda, problem nije samo danas, nego sutra ili za tri-četiri-pet utakmice.  Žao mi je, biće utakmica gde ćemo morati da igramo sa igračima 'drugog tima' jer ne smemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povređeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava. Mislim da neće biti spremni za Crvenu zvezdu, videćemo još, korak po korak - otkrio je menadžer Sitija.

Katalonac se osvrnuo i na odlazak nekih igrača iz kluba, ali sa druge strane pohvalio upravu što je uspela da zadrži važne fudbalere i pored ozbiljnih ponuda.

- Otišli su nam Mahrez i Gundogan, ali mnogo nam znači što smo uspeli da zadržimo Vokera i Silvu. Ne bih znao šta bi bez njih u ovom trenutku. Vrlo su važna karika u timu, posebno u svlačionici. Jake su ličnosti zato su nezamenljivi iz mnogo aspekata - poručio je menadžer Sitija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike