Bahar zna kakvu Zvezdu želi protiv Sitija – hrabru i pametnu: Potreban nam je dobar plan i imamo ga!

18.09.2023

21:09

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde pričao uoči prvog meča nove sezone u Ligi šampiona

Bahar zna kakvu Zvezdu želi protiv Sitija – hrabru i pametnu: Potreban nam je dobar plan i imamo ga!
Barak Bahar - Copyright Profimedia

Očajnu je uvertiru Crvena zvezda napravila za start sezone u Ligi šampiona. U predvečerje gostovanja Mančester sitiju srpski šampion dobio je žestok šamar otrežnjenja od Čukričkog, ali vremena za preveliko razmišljanje o onome što je bilo nema.

Dragović i drugovi u ponedeljak su stigli na Ostrvo, gde ih sutra uveče (21.00, TV Arena sport Premium1) očekuje okršaj sa evropskim i engleskim prvakom.

- Nismo imali mnogo vremena da razmišljamo o ovom meču, izgubili smo pre toga. Očekuje nas nova misija. Znamo protiv kakvog tima igramo. Imali smo dva dana da se pripremimo za Siti. Imali smo malo vremena, ali verujem u svoj tim – istakao je Bahar na konferenciji za medije.

Nekoliko sati ranije sa istog mesta je menadžer „građana“ Pep Gvardiola izrekao niz lepih reči na račun izraelskog stratega, ali i Crvene zvezde.

Lepo je čuti tako nešto od najboljeg trenera u istoriji, ali moramo da igramo dobro i najbitnije je da se usredsredimo. Posle meča sednem i razmislim, da li je moja ekipa igrala hrabro i pametno, onako kako ja očekujem od njih.

O taktičkim i kadrovskim zamislima, očekivano, ništa konkretno.

Neću reći da li ću nešto menjati i šta, ali igramo protiv najboljeg tima na svetu. Znam da moramo da podignemo nivo, potreban nam je dobar plan i imamo ga. Zvezda mora da ima dobar, a Siti loš dan. Ali, biće nam potrebna i sreća.

Bahar je rekao par reči i o štoperu Đigi.

Videćemo sutra. Tek je došao, ali sam video da ima samopouzdanja, da je dobar fudbaler. Videćemo sutra da li će igrati ili ne. Dobro se uklopio - rekao je Barak Bahar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike