Liverpul i Bajern razgovaraju, vreme im nije saveznik – Klop krenuo po Gravenbeha!

30.08.2023

20:12

0

Autor: A. Š.

Holandski vezista stigao je prošlog leta u Minhen, ali se nije naigrao

Liverpul i Bajern razgovaraju, vreme im nije saveznik – Klop krenuo po Gravenbeha!
Rajan Gravenbeh - Copyright Profimedia/Naoki Morita/AFLO SPORT

Letnja fudbalska pijaca ulazi u završnu fazu za ovu sezonu, a kao i obično najveća uzbuđenja očekuju se u završnih 48 časova. Jedan od atraktivnijih transfera mogao bi da se završi na relaciji Liverpul – Minhen, s obzirom da Redsi i Bajern pregovaraju oko uslova po kojima bi Rajan Gravenbeh mogao da stigne na „Enfild“.

Ugledni „The Athletic“ piše da predstavnici dva kluba razgovaraju o mogućem transferu Holanđanina, koji je prošlog leta stigao na „Alijanc arenu“ iz Ajaksa, ali se nije naigrao u dresu nemačkog šampiona.

Ovog proleća nemački mediji su već pisali o tome da su pojedini analitičari izračunali kako je Gravenbeh najgore pojačanje u direktorskoj eri Hasana Salihamidžića, koji je i sam dobio otkaz čim je spuštena zavesa na sezonu za nama.

„The Atlethic“ piše kako dogovor između klubova nije zaključen, niti ima garancija da će do njega uopšte doći, ali uverava da će zvanična ponuda stići u Minhen ukoliko odgovorni u Liverpulu procene da će moći da ispune finansijske zahteve Bavaraca.

S druge strane, Holanđaninu je prelazak u Liverpul apsolutni prioritet u odnosu na sve druge udvarače, među kojima je i Mančester junajted, međutim prodaja Gravenbeha najviše zavisi od toga da li će Bajern do u naredna dva dana uspeti da pronađe adekvatnu zamenu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike