Bajern sprema bombu za kraj! Dovodi Kejnu velikog prijatelja iz Totenhema!

29.08.2023

19:14

0

Autor: A. Š.

„Bild“ je pustio, a ubrzo ostrvski mediji potvrdili, da bi iskusni defanzivni vezista u finišu prelaznog roka lako mogao London da zameni Minhenom

Bajern sprema bombu za kraj! Dovodi Kejnu velikog prijatelja iz Totenhema!
Hari Kejn i Erik Dajer - Copyright Profimedia

Ekspresno je Hari Kejn kupio sve u Minhenu. Toliko, da su čelnici Bajerna u finišu prelaznog roka krenuli po još jednog igrača Totenhema i velikog prijatelja engleskog napadača. „Bild“ je prvi pisao, a ubrzo i ostrvski mediji potvrdili, postoje izgledne šanse da u finišu letnjeg prelaznog roka na „Alijanc arenu“ stigne i Erik Dajer.

Iskusni defanzivni vezista pao u u potpuno drugi plan kod novog trenera „pevaca“ Endža Postekoglua. U prva tri meča nove sezone Premijer lige Dajer nije bio ni u konkurenciji za tim, a iako se očekivalo da bi večeras protiv Fulama u EFL Kupu mogao da zauzme mesto u ekipi, to se neće dogoditi.

Mediji na Ostrvu tvrde da je i to jedan od indikatora koji pokazuju da bi Dajer uskoro mogao da napusti Totenhem, a to što je ušao u poslednju godinu ugovora samo će dodatno olakšati Bajernu da završi još jedan transfer sa „pevcima“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike