Bajern izvisio za već viđeno pojačanje! Danas je trebalo da ga predstavimo, ali se umešao Real…

13.08.2023

17:12

0

Autor: A. Š.

Izvršni direktor nemačkog šampiona potvrdio je spekulacije o zainteresovanosti Bavaraca za dosadašnjeg člana Čelsija

Bajern izvisio za već viđeno pojačanje! Danas je trebalo da ga predstavimo, ali se umešao Real…
Tijago Silva i Kepa Arizabalaga - Copyright Profimedia

Napravio je Manuel Nojer velike probleme Bajernu, kada se prošle zime povredio i završio na operacionom stolu. Podsetimo, iskusni čuvar mreže je po završetku obaveza na Mundijalu u Kataru, mimo svih nepisanih pravila profesionalnih, pre svih, fudbalera i košarkaša, otišao na skijanje i tamo doživeo prelom potkolenice zbog čega još ne može da se stavi na raspolaganje Tomasu Tuhelu. A pitanje je, kada će, pa čak i da li će se uopšte vraćati na teren…

Zbog toga je Bajern tokoma januarskog prelaznog roka angažovao Matijasa Zomera iz Borusije Menhengladbah, ali su čelnici kluba posle samo jedne polusezone odlučili da mu se zahvale na saradnji, prodavši ga nedavno Interu.

Bavarci sada, pomalo i grozničavo, traže rešenje među stativama, a prvi favorit im je izmakao iz ruku u poslednjem momentu. Potvrdio je to izvršni direktor kluba Jan-Kristijan Dresen, koji je priznao da je šampion Nemačke bio zainteresovan za golmana Čelsija Kepu Arizabalagu.

- Kepa je bio na pragu prelaska u Bajern, hteli smo danas da ga predstavimo. Međutim, on odlazi u Real. Kepa je Španac i zbog toga je izabrao Real - izjavio je Dresen.

Podsetimo, Real je potpuno neplanirano morao da izađe na tržište u potrazi za golmanom, pošto je u predvečerje početka sezone u Primeri ostao bez prvog čuvara mreže Tiba Kurtoe, koji je na treningu doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike