Mesija žena umalo prevarila nasred terena! Antonela se zbunila i krenula da poljubi Leovog saigrača! (VIDEO)

26.08.2023

20:06

0

Autor: A. Š.

Lepša polovina argentinskog mađioničara u poslednjem trenutku izbegla skandal

Mesija žena umalo prevarila nasred terena! Antonela se zbunila i krenula da poljubi Leovog saigrača! (VIDEO)
Antonela Mesi u zagrljaju Đordija Albe - Copyright Printscreen/Twitter/SaraFCBi

Došao je Lionel Mesi u MLS ligu i od trenutka kada je kročio u Majami ne prestaje da bude jedna od glavnih meta medija i paparaca. Svaki korak argentinskog superstara, ali i članova njegove porodice se pomno prati, ali to njima kao da ne predstavlja preveliki problem.

Leo uživa na terenu, preporodio je Inter Majami, kojem je nedavno doneo i trofej Liga Kupa, dok ga njegova supruga s ponosom prati sa tribina stadiona širom SAD.

Euforija oko Mesija kao da je svima u i oko kluba čiji je vlasnik Dejvid Bekam malo pomutila razum, a to se izgleda prenelo i na lepu Antonelu, koja je umalo izazvala „skandal“ i „prevaru“ muža nasred terena.

Naime, posle jedne od poslednjih pobeda Inter Majamija, Leova supruga je sa decom sišla na teren i u jednom trenutku krenula u srdačan zagrljaj jednom fudbaleru kluba sa Floride, spremna na poljubac. Ipak, u poslednjem trenutku došlo je do „povlačenja“, pošto je Antonela tik pred sočan poljubac primetila da joj u zagrljaju nije njen suprug, već njegov sigrač i jedan od najboljih prijatelja Đordi Alba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike