Novak na večeri sa Mesijem - ovo je najskuplja fotka u sportu trenutno! "Kakva noć..." (FOTO)

25.08.2023

11:02

0

Autor: P.K.

Dvojica najboljih u svojim sportovima na istom mestu

Novak na večeri sa Mesijem - ovo je najskuplja fotka u sportu trenutno! "Kakva noć..." (FOTO)
Mesi i Đoković zajedno - Copyright Twitter.com/Jorge__Mas

Kad se sretnu dvojica najboljih, samo jedno može da se kaže – kakva noć! Baš tako je prokomentarisao susret Novaka Đokovića i Lionela Mesija čovek koji ih je izveo na večeru, Horhe Mas, jedan od suvlasnika Inter Majamija.

Nole je posle osvajanja Sinsinatija otišao u Njujork, gde će se takmičiti na US Openu posle dve godine i probati da osvoji svoj 24. grend slem. Tamo je na ulici igrao tenis sa decom.

Mesi je u julu postao igrač Intera, a tim je od tada pobedio u svim mečevima, osvojivši pritom Liga kup, prvi trofej u istoriji kluba, a onda se plasirao i u finale nacionalnog kupa.

Njih dvojica su se sreli na večeri, a zajedničku fotku podelio je Mas, uz jedini mogući komentar: "Kakva noć…" i "emotikone" dve koze, što je u sadašnje vreme sinonim za "najbolji svih vremena" (GOAT – Greatest of all Times).

 

 

Inače, Nole se sa Mesijem upoznao u junu u Parizu. Tada je bio u procesu osvajanja Rolan Garosa, ali je gledao poslednji meč sezone u kome je Pari Sen Žermen osvojio titulu. Tada se upoznao i sa Argentincem, ali i sa Nejmarom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike