Preokret u istrazi ubistva navijača AEK-a! Uhapšeni Grk pušten na slobodu!

22.08.2023

19:08

0

Autor: D. N.

I dalje se ne zna ko je ubio Mihalisa Kacurisa

Preokret u istrazi ubistva navijača AEK-a! Uhapšeni Grk pušten na slobodu!
Mesto gde je ubijen navijač AEK-a - Copyright AP Photo/Thanassis Stavrakis

Grk, 43-godišnji navijač Panatinaikosa je pušten posle davanja izjave grčkoj policiji. Pomenuti muškarac je uhapšen prošle nedelje pod sumnjom da je učestvovao u neredima u Atini u kojima je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Kako prenose mediji u grčkoj, istražni organi i tužilac su se složili da nema dovoljno dokaza da se 43-godišnjak zadrži u pritvoru, ali nisu mogli da se dogovore pod kojim će uslovima da ga puste na slobodu.

Tužilac smatra da treba da ga puste bez ikakvih restrikcija, dok istraga zahteva da mora jednom mesečno da se javlja u policiju. Sud će u narednim danima odlučiti čiji će zahtev biti prihvaćen.

Pomenuti muškarac tvrdi da više nije navijač atinskih "zelenih". Podsetimo, huligani zagrebačkog Dinama su prijateljskim odnosima sa fanovima PAO-a pa su zajedno učestvovali u tuči kada je Kacuris ubijen.

Kako se dalje navodi, 43-godišnjak je tokom istrage rekao da je kobne večeri bio na Kefaloniji i kao dokaz dao karte u račune. U njegovu korist je svedočila i partnerka koja je rekla da su te večeri bili zajedno.

U pritvoru u Grčkoj su i dalje hrvatski navijači koji su uhapšeni.

Podsertimo, Kacuris je izboden veče uoči utakmice AEK-a i Dinama. Kasnije je taj meč odložen, odnosno odigran u novom terminu. Dalje je prošao grčki tim, a nakon svega se oglasila i majka ubijenog Mihalisa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike