Jezivi detalji smrti Grka: Mihalis bežao od 150 neonacista iz Hrvatske - ubili ga mučki!

09.08.2023

10:03

0

Jadan mladić pokušao da pobegne, ali su ga stigli Dinamovi huligani

Jezivi detalji smrti Grka: Mihalis bežao od 150 neonacista iz Hrvatske - ubili ga mučki!
Tuga u Atini - Copyright Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis

Kako navode grčki portali, Mihalis Kacuris je od ranog jutra bio na stadionu AEK-a, gde je kupio kartu za utakmicu.

Potom se opet vratio oko 19.00, nakon što je navijačima crno-žutih upućen poziv da dođu na stadion da bi ga branili, jer su dobili informaciju da stižu "Bed blu bojsi".

- Navijači AEK-a su u velikom broju došli do stadiona oko dva sata pre početka utakmice, i to nakon poziva vođa navijača da čuvaju stadion, jer su obavešteni o dolasku "Bed blu bojsa". Ništa nije ukazivalo na to da će doći do krvoprolića, a Mihalis je seo u obližnji kafić. Međutim, negde oko 23.00, iznenada se pojavilo 150 neonacista iz Hrvatske koji su skandirali ime Dinama. On je pokušao da pobegne, ali je naleteo na masu huligana, koji su ga prvo izboli, a zatim tukli i udarali palicom - piše na jednom grčkom portalu.

Mediji pišu da je ubijen nožem tipa "karambit", koji je zakrivljen, i da su Kacurisu ustanovljene modrice na licu i glavi.

- Tada je zadobio smrtonosnu ranu na ruci, koja je pogodila arteriju, što je rezultiralo nekontrolisanim krvarenjem, a kasnije je ustanovljeno da je imao i modrice na licu i glavi. U svedočenjima se navodi da je ranjen nožem tipa "karambit", zakrivljenim nožem nalik onom kojim je ubijen i Alkis Kampanos - navodi se u tekstu grčkog portala.

Policija i dalje intenzivno radi na otkrivanju tačne lokacije gde je ubijen navijač AEK-a, a pretpostavlja se da se sve dogodilo u ulici Smirni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike