Piksi gleda derbi Torina i zna šta nedostaje Juventusu: Sergej Milinković Savić!

14.10.2022

10:35

0

Selektor ceni svoje igrače

Piksi gleda derbi Torina i zna šta nedostaje Juventusu: Sergej Milinković Savić!
Sergej Milinković-Savić - Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi nalazi se u Italiji, gde nastavlja sa praćenjem mečeva srpskih fudbalera i kandidata za nacionalni sastav koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu u Kataru.

U subotu, od 18 sati na programu je gradski derbi između Torina i Juventusa, a Stojković će na terenu imati čak petoricu igrača, o čemu je govorio za Gazeto delo sport.

- To je više od derbija. Velika utakmica za Italiju, ali u ovom trenutku velika i za Srbiju. Pet mojih igrača biće akteri ovog derbija. Vlahović i Kostić u Juventusu, Vanja Milinković Savić, Lukić i Radonjić u Torinu. Biće i šesti Srbin na tribinama, moja malenkost - naveo je Stojković.

Italijani su podsetili na sjajne rezultate srpske reprezentacije kroz istoriju, pa su se dotakli 90-ih, kada je Stojković nastupao za Veronu.

- To je prošlost. Sada uživamo u sadašnjosti. A sadašnjost su ovi momci zbog kojih dolazim na stadion - jasan je Stojković, koji je potom govorio o krizi velikog Juventusa:

- Razgovarao sam s Dušanom, nema rasprave. Dajte mu vremena, dajte vremena i Kostiću. Doći će rezultati.

Na kraju, Stojković je poentirao.

- Vlahović je drugačiji u reprezentaciji. A šta nedostaje Juventusu? Pa Sergej Milinković Savić - istakao je Dragan Stojković Piksi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike