Gotovo je! Fulam dao zeleno svetlo - Mitrović u tandemu sa Nejmarom!

19.08.2023

16:12

0

Autor: D. N.

Pregovori su potrajali pošto je Fulam odbijao ponude sa Bliskog istoka

Gotovo je! Fulam dao zeleno svetlo - Mitrović  u tandemu sa Nejmarom!
0MMM7783 - Copyright MN Press

Aleksandar Mitrović će postati novi fudbaler Al Hilala. Posle pregovora koji su potrajali jer je Fulam odbijao ponude iz Saudijske Arabije, centarfor reprezentacije Srbije je dobio zeleno svetlo da potpiše za klub koji je u ovom prelaznom roku doveo (između ostalih) i Sergeja Milinković-Savića i Nejmara.

Prvo će obaviti lekarske preglede u Parizu, a zatim sa porodicom doputovati u Rijad. I činjenica da nije u protokolu za današnju utakmicu Fulama u Premijer ligi protiv Brentforda, bila je jasan znak da je napustio klub sa "Krejven Kotidža".

Dugo je trajala borba Al Hilala da dobiju reprezentativca Orlova. Gotovo celo leto pokušavali su čelnici kluba iz Rijada da dobiju odobrenje Fulama i finiširaju transfer koji je između Saudijaca i Mitrovića dogovoren još pre nekoliko nedelja.

Londonski premijerligaš pokušavao je gotovo na sve načine da snažnog centarfora zadrži u "Krejven kotidžu". Toliko, da se u jednom trenutku Mitrović malo i naljutio na klupske čelnike, međutim nastavio je da izvršava profesionalne obaveze, strpljivo čekajući novi poziv iz Rijada.

A, on je stigao pre nekoliko dana... I ponuda teška 46 miliona funti koja je značajno omekšala stav rukovodstva Fulama, koje je na kraju pristalo da ubedljivo prvoj zvezdi tima pruži priliku da na Bliskom Istoku naplati sav trud koji je uložio da preko rodnog Smedereva i Partizana, stigne tu gde je sada...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike