Zvanično! Nejmar je Al Hilalov, a dvogodišnja plata je neverovatna!

15.08.2023

18:45

0

Autor: D. N.

Ugovor je ozvaničen uz prisustvo oca i agenta Pinija Zahavija

Zvanično! Nejmar je Al Hilalov, a dvogodišnja plata je neverovatna!
Nejmar - Copyright Printscreen/Al Hilal

Sada je i zvanično! Nejmar je predstavljen kao novi fudbaler Al Hilala. Na nalozima na društvenim mrežama kluba iz Saudijske Arabije emitovan je spot u kojem je predstavljen Brazilac koji stiže iz Pari Sen Žermena.

- Neverovatan talenat, koji privlaču pažnju svih - bio je kratak komentar na Tviter profilu.

Nešto više detalja o transferu saopštio je poznati novinar, Fabricio Romano. Plaćen je 90 miliona evra, ugovor je na dve sezone uz ukupnu platu od 300 miliona dolara, mada ona uz bonuse može da dostigne i 400 miliona.

Ugovor je ozvaničen u prisustvu Nejmarovog oca i agenta Pinija Zahavija.

Tako je ozvaničena još jedna transfer saga, pošto se o odlasku Brazilca sa "Parka prinčeva" odavno priča. Nejmar (31) je u Evropu stigao pre deset godina iz Santosa i tada je potpisao za Barselonu. Ugovor je bio vredan 88 miliona evra, da bi 2017. godine prešao u Pari Sen Žermen za neverovatnih 222 miliona evra.

Ali kao što smo već rekli, u poslednje vreme bilo je mnogo problema u Parizu, pa se spekulisalo i o povratku na "Kamp Nou".

Podsetimo, u Al Hilalu je već Sergej Milinković-Savić, a blizu dolaska je i Aleksandar Mitrović. Došli su i Malkom, Ruben Neves i Kalidu Kulibali, pa su tako klubovi iz Saudijske Arabije još jednom pokazali da su finansijski moćniji od Evropljana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike