Bahar hvali igrače i navijače Zvezde: Osećamo se kao kod kuće!

11.08.2023

21:11

0

Autor: A. Š.

Trener srpskog šampiona nije imao mnogo toga da zameri svojim izabranicima posle ubedljivog trijumfa u Lučanima

Bahar hvali igrače i navijače Zvezde: Osećamo se kao kod kuće!
Barak Bahar - Copyright FK Crvena zvezda

Šampion je nastavio siguran korak u novoj sezoni Superlige. Na prvom gostovanju u nedavno započetoj takmičarskoj godini fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu, ovoga puta protiv Mladosti u Lučanima – 4:1.

- Srećan sam što smo produžili momentum. Nije bilo lako na ovakvom terenu i protiv ove ekipe – kazao je za TV Arenu sport posle meča trener crveno-belih Barak Bahar, a onda za zvanični portal crveno-belih dodao:

- Važno je da pobeđujemo. Primili smo jedan gol, ali dobro, većina igrača je odigrala kvalitetno. Odnos i zalaganje su bili na nivou. Želimo i u narednom kolu da odigramo dobro, da nastavimo u ovom ritmu, a to koliko ćemo golova postići je manje važno. Najbitnije je da se dobro spremimo za Ligu šampiona – istakao je Bahar.

Izraelski strateg nije propustio priliku da pohvali Zvezdine navijače, koji su i u Lučanima dali gromoglasnu podršku crveno-belima.

- Osećamo se kao kod kuće sa ovakvim navijačima i sa ovakvom podrškom. Lepo ih je videti i želimo da im dobrim igrama na terenu vraćamo – podvukao je Bahar.

Strateg domaćih Igor Savić čestitao je Zvezdi na pobedi.

- Probali smo da pružimo dobru igru, mislim da smo u određenim segmentima utakmice to i pokazali. Do Zvezdinog trećeg gola, kojim je prelomila utakmicu, imali smo dve-tri dobre situacije, probali smo da pretimo iz brzih napada i kontranapada. Nismo uspeli da damo drugi gol, idemo dalje – kazao je za TV Arena sport Savić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike