Motika bez dlake na jeziku: U Zvezdi su mi mnogo obećavali, ali ništa nisu ispunili!

10.08.2023

06:55

0

Talentovani fudbaler zbog toga odlučio da napusti Marakanu i preseli se u Austriju

Motika bez dlake na jeziku: U Zvezdi su mi mnogo obećavali, ali ništa nisu ispunili!
Nemanja Motika - Copyright MN Press

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika otkrio je dušu zbog čega je napustio Marakanu i karijeru odlučio da nastavi u Austriji, konkretno u Luštenau, pa se preselio u Olimpiju iz Ljubljane gde i sada nastupa.

- Mnogo su mi u Zvezdi obećali, ali ništa se od toga nije ispunilo. Imao sam minutažu ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Na treningu su me mnogo hvalili. Uvek su govorili da su zadovoljni kako radim. Takođe sam se super slagao sa saigračima i super uklopio u tim. Ali i dalje nisam dobijao pravu šansu. Nije bilo objašnjenja za to. Nisam to razumeo i nikada neću razumeti. To me je baš rastužilo, ali Zvezda i dalje ostaje moj omiljeni klub - istakao je bivši fudbaler crveno-belih.

Nemanja Motika je istakao da je u Nemačkoj, Austriji, i sada Sloveniji, totalno drugačiji menatiltet nego što je slučaj na Balkanu. 

- Ovde mi je vrlo dobro. Ovde je mentalitet sličan kao i u Nemačkoj ili Austriji, nije kao na Balkanu. Kada sam prešao iz Bajerna u Zvezdu, tranzicija na novu sredinu mi je bila teža. Ljudi u Beogradu su se ponašali potpuno drugačije - zaključio je Motika.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike