Ljudi, kakvo je ovo ludilo!? Juventus sprema bombu iz Reala!

27.08.2021

15:02 >> 15:20

0

Autor: Adam Štulić

Stara dama ne želi da odlazak Ronalda prođe tek tako

Ljudi, kakvo je ovo ludilo!? Juventus sprema bombu iz Reala!
Copyright Eden Azar foto: Profimedia

Ovakav finiš prelaznog roka skoro nismo imali priliku da vidimo. Totalno ludilo! Bombe se aktiviraju iz sata u sat, poslednja je sprema da „eksplodira“ u Torinu.

Juventus kreće po Edena Azara!

Čelnici „stare dame“ ne žele tek tako da sede skrštenih ruku i mirno posmatraju kako im odlazi Kristijano Ronaldo. Ambiciozni gazda torinskog velikana Andrea Anjeli svakako nije od onih koji će plakati nad zlehudom sudbinom, već je odmah krenuo u pronalaženje adekvatnog rešenja za popunu rupe u timu nastale odlaskom portugalskog superstara.

Izbor je pao na belgijskog reprezentativca, koji nikako ne uspeva da se adaptira u punom kapacitetu na izazove koje podrazumeva dres madridskog Reala.

Podsetimo, „kraljevski klub“ je Azara 2019. godine Čelsiju platio 100 miliona evra, ali omaleni ofanzivac na „Santijago Bernabeu“ dosad nije uspeo da pokaže ni delić od performansi koje su ga preporučile jednom od najvećih i najbogatijih klubova na svetu.

U tome su ga najviše omele učestale povrede, pa iako se početkom ove sezone koliko toliko nametnuo kod Karla Anćelotija, dolazak Kilijana Mbapea dodatno će mu smanjiti prostor za ono što mu je, posle svega što je preturio preko glave u poslednje vreme, neophodno – što više minuta na terenu.

S obzirom da Azar ima još tri godine ugovora s Realom, čelnici “stare dame” pokušaće da ga ubede da bi za njega, u ovom trenutku, bilo najbolje da dođe u Torino na jednogodišnju pozajmicu, kako bi kroz zagarantovan prostor za igru vratio samopouzdanje, koje mu je u prošlosti ozbiljno poljuljano i narušeno.

Pročitajte još

Odluka je potpuno u rukama Belgijanca, Real mu, navodno, neće praviti problem da na jednu godinu promeni sredinu… Na rasplet nećemo dugo čekati, jer Juve, pre svih, nema vremena za gubljenje…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike