Otac Kurtoe oštro udario po Edenu Azaru: Smeješ se dva minuta posle poraza?!

08.05.2021

14:15 >> 10:40

0

Saigrači iz Real Madrida i reprezentacije Belgije imaće jedan drugog što šta da kažu posle izleta golmanovog oca

Otac Kurtoe oštro udario po Edenu Azaru: Smeješ se dva minuta posle poraza?!
Copyright Eden Azar

Eden Azar se i tri dana nakon eliminacije Real Madrida od Čelsija u Londonu, nalazi na stubu srama u Španiji zbog svog ponašanja posle utakmice polufinala Lige šampiona. Njega su kamere snimile nasmejanog i kako se srdačno pozdravlja sa nekadašnjim saigračem Kurtom Zumom, što je jednako razbesnelo i navijače i medije iz španske prestonice.

Belgijanac se u četvrtak uveče izvinio svima zbog svog ponašanja, ali to očigledno nije zadovoljilo većinu, pa čak ni one od kojih bi mogao da očekuje malo razumevanja.

Otac Tibe Kurtoe, Tjeri, u jednom belgijskom podkastu, kritikovao je zemljaka, saigrača i reprezentativnog kolegu svog sina:

– To je bilo neprofesionalno! Izvinjenja ne pomažu, samo dela. Od Edena to nije bilo najpametnije. Nije! Verovatno nije ništa loše mislio, ali takve slike su bolne za navijače. Gledate igrača kako se smeje dva minuta posle eliminacije… Stvarno neprofesionalno!

Tjeri Kurtoa veruje da Azar ima još prilike za iskupljenje.

– Neka pomogne da se u naredna četiri kola osvoji titula i biće sve zaboravljeno.

Pročitajte još

Azar je od starta kritikovan za svoje loše partije u Realu, ali je nekako Luka Jović bio izložen jačim udarima medija sve dok Srbin nije otišao u Frankfurt na pozajmicu. Kako ni posle toga nije opravdao uloženih 110 miliona evra, logično je bilo da postane glavna meta i dežurni krivac medijima, samo što je smejanjem na Stamford bridžu sam dao povod za prozivke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike