Oživeo i Juventus, prodaja Ronalda donosi kintu za pojačanja: Dve zverke na meti Stare dame

27.08.2021

14:43 >> 15:03

0

Kean ili Ikardi umesto Portugalca

Oživeo i Juventus, prodaja Ronalda donosi kintu za pojačanja: Dve zverke na meti Stare dame
Copyright Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias

Dok se Evropa trese zbog Kristijana Ronalda i njegovog sledećeg poslodavca, čelnici Juventusa polako spremaju zamenu za Protugalca.

Prodajom jednog od najboljih na svetu ostaće rupa u ofanzivi koju treba popuniti, ali će iz istog razloga budžet za nove snage biti značajno veći.

Prema pisanju italijanske Gazete, koja javlja da je Ronaldo ispraznio svoj ormar u trening centru Juventusa i pozdravio se sa saigračima, čelnici kluba već imaju dva potencijalna rešenja za napadačku liniju.

Mauro Ikardi i Moize Kean/Profimedia

Prva opcija je fudbaler Evertona, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u PSŽ, i reprezentativac Italije Moize Kean (21), koji je veliki deo omladinske karijere proveo upravo u Juventusu, sa kojim je kao 16-godišnjak potpisao prvi profesionalni ugovor.

Računaju vodeći ljudi Stare dame iz Torine na tu prvu mladalačku “ljubav” sa Keanom kao dobru polaznu osnovu u pregovorima, ali imaju spremnu i rezervnu varijantu, ukoliko ne potpišu Keana.

Pročitajte još:

Reč je o fudbaleru PSŽ, koji ima veliko isksutvo u Seriji A budući da je karijeru počeo u Sampdoriji, pa sedam godina igrao u Interu, Mauru Ikardiju. Argetninac bi, baš kao i Kean mogao da donese svežinu Juventusu i pomogne klubu u nameri da vrati Skudeto u svoje vlasništvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike