Na Alfredu Di Stefanu ništa novo: Skupo plaćeni Belgijanac ponovo povređen

15.03.2021

15:22

0

Eden Azar povredio slabinski mišić i neće igrati u meču Lige šampiona sa ekipom iz Bergama

Na Alfredu Di Stefanu ništa novo: Skupo plaćeni Belgijanac ponovo povređen
Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Navijači Real Madrida naučiće ljudsku anatomiju pored Edena Azara! Belgijanac, koji se tek vratio iz duže pauze zbog povrede burnog mišića prinuđen je da se ponovo vrati na rehabilitaciju. Razlog – povreda psoasa! To je mišić slabinskog pojasa, ključan za izgled ljudskog trbuha, a Azar zbog njega sasvim sigurno neće biti u kombinaciji za sutrašnji revanš (utorak, 21.00 Arena Sport TV) sa Atalantom.

– Nadam se da nije strašno. Mi smo uz njega, podržavamo ga, želimo da mu pomognemo. Nadam se da će uskoro biti sa nama. Želimo da vidimo kako Eden Azar igra, kao i svi naši navijači. Ali ne možete da radite kako želite. Morate biti strpljivi. Iskreno, ne znam da li će biti sa mnom, jer ima veoma dug ugovor. Samo želim da ga svi podrže i da ga vidimo kao igrača – rekao je Zidan.

Azar je u prošlom kolu protiv Elčea odigrao poslednjih 15 minuta utakmice. Sve je nagoveštavalo kraj njegovim malerima, ali onda se nije pojavio na treningu i crv sumnje je prvo proradio kod Marke. Zidan konstatuje da su ove sezone mnogi igrači bili duže u ambulanti nego na terenu, ali ne misli da postoji medicinski problem u klubu.

Pročitajte još

– Teško je sve objasniti fizičkim problemima igrača. To su stvari koje se dešavaju. Razgovarali smo o predsezoni, broju utakmica, ali i psihološki aspekt. Postoje vrlo kompetentni ljudi koji podržavaju igrače. Oporavljamo se i nadam se da možemo vrlo brzo da računamo na sve.

Golom Mendija u 86. minutu meča u Bergamu, Real ima prednost 1:0 protiv Atalante.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike