Saudijci zovu još jednog Piksijevog Orla - Tadić na velikoj raskrsnici!

15.07.2023

21:45

0

Autor: A. Š.

Kapiten reprezentacije Srbije posle rastanka sa Ajaksom na stolu ima poziv Bešiktaša, ali i jedan sa Bliskog istoka

Saudijci zovu još jednog Piksijevog Orla - Tadić na velikoj raskrsnici!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Sergej Milinković Savić je stigao, čeka se Aleksandar Mitrović, a put Saudijske Arabije mogao bi da krene i Dušan Tadić.

Posle rastanka sa Ajaksom, kapiten Orlova nalazi se na velikoj raskrsnici – da li ostati u Evropi ili pozitivno odgovoriti na zov sa Bliskog istoka, kojem su se već priklonile mnoge zvezde kontinentalnog fudbala.

Uticajni transfer insajder Fabricio Romano tvrdi da sjajni srpski vezista na stolu ima nekoliko ponude, među kojima su i one od Bešiktaša i Al Halidža.

Da je u pitanju neki od top klubova iz saudijske Pro lige Tadiću bi verovatno bili mnogo lakše da donese konačnu odluku, ovako se izvesno nalazi u čisto fudbalskoj dilemi. Istanbulski velikan se možda ne svrstava u top favorite za osvajanje turskog šampionata, ali se neće tek tako predati pred favorizovanijim gradskim rivalima Galatasarajom i Fenerbahčeom.

S druge strane, Al Halidž je sezonu za nama završio tik iznad crte i jedva je uspeo da izbori opstanak u elitnom rangu tamnošnjeg fudbala. Romano dodaje da Saudijci Tadiću nude dvogodišnju saradnju, što, takođe, te kako nije zanemarljiv podatak, pa sada svima samo preostaje da sačekaju Dušanovu konačnu odluku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike