Posle Barselone, Saudijci skidaju dogovoreno pojačanje i Atletiku? Al Ahli lomi Amrabatovu želju za ostankom u Evropi!

07.07.2023

21:51

0

Autor: A. Š.

Marokanski reprezentativac je utanačio lične uslove sa Madriđanima, ali su za Jorgandžije zahtevi Fiorentine u ovom trenutku preveliki

Posle Barselone, Saudijci skidaju dogovoreno pojačanje i Atletiku? Al Ahli lomi Amrabatovu želju za ostankom u Evropi!
Sofjan Amrabat - Copyright Profimedia

Al Ahli se baš navrzao na madridski Atletiko ovih dana. Samo nekoliko sati pošto je „Marka“ lansirala ekskluzivu o ponudi Al Ahlija za Dijega Simeonea, za „jorgandžije“ stiže još loših vesti.

Dok čelnici kluba pokušavaju da zatvore finansijsku konstrukciju za realizaciju transfera Sofjana Amrabata, oko marokanskog reprezentativca počeli su da se „motaju“ predstavnici Al Ahlija.

Podsetimo, Amrabat je pre izvesnog vremena utanačio sve lične detalje ugovora sa Atletikom i sada čeka da Madriđani postignu dogovor sa Fiorentinom oko visine obeštećenja, što se malo i oteglo.

Svoju šansu odmah su videli prebogati Saudijci, koji sigurno neće imati problema da isplate ono što „viola“ zahteva, ali zasad imaju poteškoća da ubede Marokanca da je dolazak na Bliski istok najbolja opcija za njega u ovom trenutku.

„Footmercato“ saznaje da je Al Ahli uputio zvaničnu ponudu Amrabatu i da su čelnici kluba već obavili nekoliko razgovora sa njegovim bratom Nordinom, kao jednim od Sofjanovih zastupnika.

Isti izvor navodi da je Amrabatov prioritet u ovom trenutku ostanak u Evropi, ali ne bi bilo iznenađenje da se situacija u narednim danima okrene imajući u vidu činjenicu da je Nordin tokom igračke karijere nekoliko godina igrao u Saudijskoj Arabiji kao prvotimac Al Nasra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike