Inter ne prašta izdaju! Lukaku je persona non grata na Meaci!

15.07.2023

15:45

0

Autor: A. Š.

Čelnici milanskog kluba su pobesneli na razgovore Belgijanca sa velikim rivalom i obavestili Čelsi da momentalno obustavljaju pregovore

Inter ne prašta izdaju! Lukaku je persona non grata na Meaci!
Romelu Lukaku - Copyright Profimedia

Ono što Nikola Mirotić predstavlja ovog leta na košarkaškom tržištu moglo bi se reći i za Dušana Vlahovića na fudbalskoj transfer pijaci. Od odluke srpskog reprezentativca da li će ostati u Juventusu ili ne, odnosno kojem će se carstvu privoleti ukoliko odluči da digne sidro, zavisi „sudbina“ nekoliko evropskih velikana u tekućem prelaznom roku.

Upravo je Vlahović, indirektno, krivac za to što Romelu Lukaku naredne sezone sigurno neće nositi dres Intera. Kako javlja Fabricio Romano, čelnici Intera su čuli za razgovore belgijskog napadača sa predstavnicima Juventusa, posle čega su pobesneli i javili Čelsiju da obustavljaju dalje pregovore oko potencijalnog otkupa ugovora.

Podsetimo, pošto je eksplodirao u Interu i bio najzaslužniji za poslednju titulu „neroazura“, Lukaku je rešio da prihvati ponudu Čelsija, ali na „Stamford bridžu“ nijedna strana nije dobila ono što je očekivala, pa se robusni centarfor prošlog leta, posle samo jedne sezone, vratio na „Meacu“ kao pozajmljen fudbaler „plavaca“.

Romano dodaje da su Lukakuu u ovom trenutku opcije Juventus ili odlazak u Saudijsku Arabiju, s tim što Juve može da uđe u konkretniju priču tek ako i kada proda Dušana Vlahovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike