Gotovo je, Junajted ima novog golmana! Ten Hag isterao svoje, klub se nećkao, ali je na kraju popustio

06.07.2023

18:06

0

Autor: P.K.

Odlično se poznaju, osvajali su titule

Gotovo je, Junajted ima novog golmana! Ten Hag isterao svoje, klub se nećkao, ali je na kraju popustio
Andre Onana - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Mančester junajted je "popravio" ponudu za golmana Intera Andrea Onanu i ona je prihvaćena! Sada se ugovaraju lični detalji i očekuje se da transfer uskoro bude ozvaničen.

Ovo su informacije "transfer gurua" Fabricija Romana, koji piše da nova ponuda iznosi 50 miliona evra i da Inter prosto nije mogao da joj odoli.

Junajted je "napao" Onanu sa 45 miliona evra, ali je Inter odbio. Ta ponuda je popravljena sa pet miliona evra kroz bonuse i milanski klub je navodno zadovoljan, tako da će Kamerunac stići u Mančester na vreme za pripremni period.

Onana ima 27 godina i sada je na vrhuncu karijere. Ugovor sa Junajtedom bi trebalo da bude dugoročan, a on je projektovan za višegodišnjeg prvog golmana, umesto Davida de Hee, koji je otišao 30. juna, nakon što mu je istekao ugovor.

Taj rastanak nije bio baš idiličan. Navodno je Junajted ponudio De Hei novi ugovor, koji je on prihvatio, ali se klub ubrzo predomislio i odustao od cele priče.

Tome je doprinela užasna forma Španca pred kraj sezone. Erik Ten Hag navodno uopšte nije razmišljao o golmanu, već je hteo da se koncentriše na druge pozicije, ali su ga Sevilja u Ligi Evrope i finale FA Kupa ubedili u suprotno.

Ten Hag i Onana su sarađivali u Ajaksu, gde su zajedno osvojili tri titule. Treneru su nuđene neke jeftinije opcije, ali je on insistirao na Kameruncu i želja mu je na kraju ispunjena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike