Šokantna ispovest velike nade engleskog fudbala: Kao dete su me zlostavljali - čak su me zakačili za most!

13.07.2023

14:01

0

Bivši fudbaler Totenhema prolazio kroz agoniju u periodu odrastanja

Šokantna ispovest velike nade engleskog fudbala: Kao dete su me zlostavljali - čak su me zakačili za most!
Dele Ali i Marija Gvardiola - Copyright Profimedia

Velika nada engleskog fudbala Dele Ali, otkrio je šokantne stvari iz svog detinjstva, napominjući da je sa šest godina bio zlostavljen, i da je zbog toga često prolazio kroz mentalne krize tokom života. 

- Sa šest godina su me zlostavljali, što je definitivno uticalo na moj ostatak života. To su bile velike traume. Posle toga sam poslat u Afriku. Međutim, to nije nešto uticalo da postanem bolji, jer sam već sa sedam počeo da pušim, a godinu dana kasnije sam krenuo da dilujem drogu - kazao je Dele Ali za "The Overlap", koji inače vodi legendarni engleski fudbaler Gari Nevil.

Bivši fudbaler Totenhema ističe da je prekretnica bila 12. godina kada ga je usvojila jedna porodica, i od tog trenutak i njegov život je postao bolji.

- Naravno, hteo bih da istaknem da me je jedan momak iz komšiluka zakačio za most, što je bilo toliko traumatično za mene, da se i dan danas sećam toga. Prekretnica se dogodila u 12. godini kada me je usvojila jedna divna porodica. Da sam mogao da biram, ne bih mogao da nađem bolje ljude. Bili su divni i oni su mi pomogli da postanem bolji čovek. Ako je Bog stvario ljude, onda je njih sigurno - zaključio je Dele Ali. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike