Ispred Alija snus i opojna sredstva, digao ruke i od sebe i od fudbala! Svet još pamti šta mu je rekao Murinjo (VIDEO)

11.04.2023

20:06

0

Autor: D. P.

Murinjo dao očinski savet

Ispred Alija snus i opojna sredstva, digao ruke i od sebe i od fudbala! Svet još pamti šta mu je rekao Murinjo (VIDEO)
Copyright Profimedia, Printscreen

Bio je nekada jedan od najvećih talenata engleskog fudbala, a danas svi od njega okreću glavu.

Poslednji su to uradili Turci u Bešiktašu, koji su digli ruke od namere da vrate Dele Alija u fudbalski život. A sada je i jasno zašto!

Slika Dele Alija za stolom sa nepoznatim osobama. Balon u ustima, ispred njega alkoholna pića, boce sa azot-oksidom, gasom, koji se koristi kao opojno sredstvo, i snus, kesice sa duvanom koje se sisaju, takođe, služe za stvaranje "drugačijeg" raspoloženja kod korisnika.

Atmosfera koja pokazuje da 27-godišji fudbaler i bivši igrač Totenhema ima preče stvari od fudbala, iako bi mnogi rekli da se nalazi u najboljem igračkom dobu. Poslednji gol je postigao krajem januara u pobedi Bešiktaša protiv Alanje od 3:0, da bi pre dve nedelje otišao na listu povređenih zbog problema sa butnim mišićem. 

Ali, Ali očigledno namerava da ostane samo večiti talenat, a tako nešto mu je i prorekao Žoze Murinjo što je zabeleženo kamerama:

 

 

- Ne želim da ti budem otac, jer ga imaš. Ne želim da ti budem ujak, niti stariji brat. Hoću da ti budem trener. Znam da imaš veliki potencijal, da si odigrao neke neverovatne mečeve, ali mislim da imaš uspone i padove - rekao je Murinjo Aliju u dokumentarcu o Totenhemu: 

- Razlika između vrhunskog igrača i igrača sa velikim potencijalom je doslednost. Ako imaš samo momente, onda ćeš na kraju požaliti što nisi postigao ono što si mogao, jer vreme leti. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike