Bajern odredio obeštećenje za Manea! Ova cifra je jasna poruka: Idi, ne trebaš nam!

11.07.2023

16:50

0

Autor: A. Š.

Bavarci čvrsto rešili da se rastanu sa senegalskim reprezentativcem posle samo godinu dana saradnje

Bajern odredio obeštećenje za Manea! Ova cifra je jasna poruka: Idi, ne trebaš nam!
Sadio Mane - Copyright Profimedia

Minhenski Bajern odredio je visinu obeštećenja za Sadija Manea, a sa cenom koju zahteva za njegovu slobodu jasno mu je poručeno: Idi, ne trebaš nam!

Senegalski reprezentativac prošlog leta stigao je u redove nemačkog šampiona iz Liverpula kao veliko pojačanje, međutim sasvim je sigurno da nijedna strana nije dobila ono što je očekivala.

Nije Mane imao ni sreće na „Alijanc areni“ pošto su ga povrede i te kako omele da pokaže makar delić onoga čime se uvukao pod kožu navijačima „redsa“, pa je Bajern odlučio da ga proda za „tričavih“ 20 miliona evra.

Nema dileme da tražena cifra neće predstavljati nikakav problem za većinu klubova iz Lige petica, ali ne bi bilo veliko iznenađenje da i Mane krene put Saudijske Arabije. Tim pre što bi mogao da zaigra u ekipi koja bi, ukoliko se sve poklopi, mogla da se nazove i malim Liverpulom.

Nekadašnji kapiten kluba sa „Enfilda“ Stiven Džerarad nedavno je preuzeo Al Itifak i sada ima želju da ekipu pojača nekolicinom premijerligaških fudbalera među kojima ima sadašnjih i bivših igrača Liverpula.

Dosadašnji kapiten Redsa Džordan Henderson u poodmaklim je pregovorima sa Saudijcima i trebalo bi uskoro da postane prvo zvučno pojačanje Džerarda, koji bi u svom timu rado video još i Sadija Manea, Felipea Kutinja, Tijaga, Vilfreda Zahu, Pjer-Emerika Obamejanga, Skota Rajta, Alvara Moratu…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike