Barselona izvisila za dogovoren transfer iz Premijer lige! Panika u Evropi, Saudijci počeli da skidaju pojačanja gigantima!

18.06.2023

17:50

0

Autor: A. Š.

Katalonci su još zimus dogovorili gotovo sve detalje letnjeg dolaska novajlije iz Vulerhemptona, međutim on će na kraju završiti na Bliskom Istoku

Barselona izvisila za dogovoren transfer iz Premijer lige! Panika u Evropi, Saudijci počeli da skidaju pojačanja gigantima!
Ruben Neves - Copyright Profimedia

Čini se da je evropski fudbal u sve većem problemu. Prebogati Saudijci ne samo da su počeli da odvode najveće zvezde sa Starog kontinenta, već su krenuli i sa „skidanjem“ već viđenih pojačanja kontinentalnim gigantima najvažnije sporedne stvari na svetu.

To je na svojoj koži najbolje osetila Barselona, koja je „izvisila“ za još zimus dogovorenog Rubena Nevesa, koji će se iz Vulverhemptona preseliti u Al Hilal.

Ugledni „The Athletic“ javlja da su Vulvsi postigli dogovor sa Saudijcima za obeštećenje od 55 miliona evra, dok lični uslovi portugalskog vezite ne bi trebalo da budu problem.

Podsetimo, Barsa je još zimus želela Nevesa, ali čelnici kluba nisu uspeli da postignu dogovor sa Ostrvljanima. Ipak, posao nije skroz propao, pošto su Katalonci postigli usmeni dogovor sa fudbalerom da ih pojača ovog leta.

Međutim, u međuvremenu je trener španskog prvaka Ćavi Ernandez počeo da se premišlja što su vlasnici Al Hilala ekspresno iskoristili i završili još jedno veliko pojačanje za saudijski fudbal, posle Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Ngola Kantea čija se promocija u Al Itihadu očekuje svakog dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike