Ispovest Gereta Bejla o surovoj strani Real Madrida: Nisam želeo da pričam španski, hteo sam da igram fudbal i potom nestanem u tami!

10.07.2023

17:48

0

Nekadašnji velški reprezentativac otkrio detalje iz svlačionice „kraljevskog kluba“

Ispovest Gereta Bejla o surovoj strani Real Madrida: Nisam želeo da pričam španski, hteo sam da igram fudbal i potom nestanem u tami!
Geret Bejl - Copyright Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Velsa Geret Bejl izjavio je da se nikada nije posvađao sa saigračima dok je nastupao za Real Madrid i dodao da su mu navijači često zviždali, prenose britanski mediji.

Bejl se povukao iz fudbala početkom godine, a igrao je za Real od 2013. do 2022. On je za madridski klub odigrao 258 utakmica i postigao 106 golova uz 67 asistencija. Sa Realom je osvojio 15 trofeja.

- Želeo sam da igram za Real i doživeo sam s njim neke neverovatne trenutke. Ali bilo je i onih teških, u kojima se osećate usamljeno jer vas svi napadaju i zvižde vam. Od vas se očekuje kada ste član Reala da budete na svim mestima i sve radite. Ja nisam takav. Ja sam samo želeo da igram fudbal, a da potom opet nestanem u tami - rekao je Bejl za Tajms.

Pojedini mediji su zamerali Bejlu zašto nije naučio španski jezik dok je igrao za Real.

- Mogao sam da govorim španski, ali to nisam želeo. Želeo sam svoje stvari da sačuvam za sebe. Možda su me zato napadali, nisam želeo da otkrivam detalje. Nisu me shvatali - dodao je bivši fudbaler Reala.

Velšanin tvrdi da nikada nije imao problema sa saigračima.

- Mislim da se nikada nisam ni sa kim posvađao. Čak i kada su vremena bila teška, bilo je dobro u svlačionici - zaključio je Bejl.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike