Real ponizio Barsu na transfer tržištu! Kralj je došao i odveo turskog vunderkinda Kataloncima ispred nosa!

04.07.2023

22:27

0

Autor: A. Š.

Sva je prilika da će Katalonci morati još puno da rade da bi dostigli nekadašnji glamur… Arda Guler zakoračio na Bernabeu

Real ponizio Barsu na transfer tržištu! Kralj je došao i odveo turskog vunderkinda Kataloncima ispred nosa!
Arda Guler - Copyright Profimedia

Pokušava Barselona na sve načine da povrati nekadašnji uticaj na transfer tržištu Starog kontinenta, ali sva je prilika da će Katalonci morati još puno da rade da bi dostigli nekadašnji glamur.

Saznali su to Đoan Laporta i saradnici na najsuroviji mogući način, primivši snažan šamar otrežnjenja od najvećeg rivala Reala iz Madrida.

Obigravali su Katalonci danima oko ultratalentovanog Turčina Arde Gulera (18). U jednom trenutku se činilo i da mu se sprema crveni tepih ispred Nou Kampa, a onda se u priču uključio „kralj“ i pokazao Barsi kako se završava transfer u ekspresnom roku.

Ugledni „The Athletic“ javlja da je mladi fudbaler Fenerbahčea izabrao Realovu ponudu, a odmah zatim je u transfer guru Fabricio Romano objavio da su Florentino Perez i saradnici na adresu istanbulsog velikana poslali poboljšanu ponudu, nešto višu od postojeće izlazne klauzule, koja iznosi oko 20 miliona evra.

Kako dalje javlja italijanski insajder, Realovi izvori očekuju da će Fenerbahče prihvatiti ovaj predlog Madriđana, što znači da bi ozvaničenje transfera turskog vunderkinda trebalo očekivati u narednih nekoliko dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike