Crvena zvezda dobija dvojicu novih Srba: Pasoši za dvojicu stranaca, manje problema za Bahara

06.07.2023

14:34

0

Autor: P.K.

Pronađen način da se reši problem nagomilavanja stranaca

Crvena zvezda dobija dvojicu novih Srba: Pasoši za dvojicu stranaca, manje problema za Bahara
Osman BUkari - Copyright MN Press

Tokom letnjeg prelaznog roka, Crvena zvezda je uložila značajan trud u sastavljanje tima za nadolazeću sezonu, ali se naizgled javlja problem sa velikim brojem stranih igrača u sastavu.

Klub su ovog leta pojačali Omri Glazer, Edmund Ado, Piter Olajinka i Žan Filip Kraso, a Emanuel Late Lat je sledeći na redu. Crveno-beli planiraju da ovaj izazov reše dodelom srpskih pasoša.

Prema informacijama koje je "Informer" dobio, Crvena zvezda je pokrenula postupak za dobijanje srpskih pasoša za Edmunda Adoa i Osmana Bukarija, dvojicu reprezentativaca Gane.

Bukari je u Crvenu zvezdu došao prošlog leta, dok je Ado u prethodnih pola godine bio član Spartaka iz Subotice, odakle je došao u Beograd.

- Za Adoa postupak je već neko vreme u toku, dok je za Bukarija tek započeo. Nadamo se da će oba igrača uskoro postati vlasnici srpskih pasoša - rekao je izvor za ovaj portal, što bi za Zvezdu bilo izuzetno korisno u pogledu sastavljanja tima za utakmice u nacionalnom prvenstvu.

Srpski pasoš već poseduju Gelor Kanga i Jegor Prucev, a i igrači poput Aleksandra Dragovića ili Marka Stamenića se ne svrstavaju u strance, pa bi problem prekomernog broja stranih igrača mogao biti rešen.

U tom scenariju, mesta stranaca bi zauzeli golman Omri Glazer, defanzivci Aleks Vigo i Irakli Azarov, veznjaci Kings Kangva i Piter Olanjinka, kao i napadači Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat, koji je sledeći u redu za dolazak u klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike