Bio je Zvezdina velika nada, sada stiže na Karađorđe da pokaže šta zna: Brojni problemi ga sprečili da zablista pre Surdulice

08.07.2023

07:26

0

Autor: A. S.

Kotoranin ima jasne ciljeve

Bio je Zvezdina velika nada, sada stiže na Karađorđe da pokaže šta zna: Brojni problemi ga sprečili da zablista pre Surdulice
Andrija Radulović, Radovan Pankov i Miloš Degenek - Copyright MN Press

Novosadska Vojvodina ima velike ambicije u novoj sezoni, pa je na vreme krenula da radi na pojačanjima, kako bi spremni dočekali kvalifikacioni meč za Ligu konferencija.

Zato su rešili da pojačaju i svoj napad, pa je posle Stefana Vukića iz TSC-a, stigao i verovatno ponajbolji igrač surduličkog Radnika, Andrija Radulović.

21-godišnji krilni napadač u Surdulici je boravio na pozajmici iz Crvene zvezde, pa zapravo u ovom prelaznom roku on predstavlja još jedan odlazak iz Ljutice Bogdana. Predstavljao je mladi Kotoranin uzdanicu crveno-belih, dugo se govorilo o njegovoj budućnosti na Marakani i velikim očekivanjima, ali nije išlo sve po planu.

Najpre je imao problema sa mononukleozom, pa je usledio problem i oko novog ugovora, ali i prodaje u inostranstvo, pa Andrija stiže na Karađorđe, a potpisao je trogodišnji ugovor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

- Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. Sa druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu i daću sve od sebe da svojim igrama pomognem Vojvodini da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Već sutra ujutru krećem za Sloveniju i sa nestrpljenjem čekam da se uključim u rad sa svojim novim saigračima. Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima - rekao je Radulović na jučerašnjem predstavljanju u novom klubu.

Inače, Radulović je u mlađim kategorijama nosio dres Srbije, ali se u međuvremenu odlučio da predstavlja Crnu Goru u seniorskoj konkurenciji. Ponikao je u Crvenoj zvezdi i zabeležio 16 nastupa za prvi timu, za dva pogotka, a potom je bio na pozajmicama u Grafičaru, potom je nosio dres ekipe Mladost GAT i poslednje Radnik iz Surdulice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike