Novi Zvezdin napadač se na najbolji način predstavio navijačima, dok je "klinac" svestan šta se očekuje

04.07.2023

22:51

0

Autor: P.K.

Važna pobeda šampiona Srbije tokom priprema

Novi Zvezdin napadač se na najbolji način predstavio navijačima, dok je "klinac" svestan šta se očekuje
Žan Filip Kraso - Copyright FK Crvena zvezda

Jedno od zvučnijih pojačanja Crvene zvezde ovog leta, Žan Filip Kraso predstavio se crveno-belim navijačima na najbolji mogući način.

Napadač iz Obale Slonovače je u 88. minutu bio hladnokrvan i sa penala je Zvezdi doneo pobedu u meču protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

- Veoma nam znači pobeda zbog činjenice da je Zenit izuzetno kvalitetan rival i da smo turnir u Rusiji, kao i drugi deo priprema uspešno počeli. Nedavno sam se priključio ekipi, ali imam osećaj da se brzo uklapam i da sve ide u najboljem smeru. Veoma sam zadovoljan postignutim golom.

Kraso je bio izuzetno miran pri izvođenju penala.

- Što se tehnike izvođenja tiče, uvek tako šutiram. Trudim se da budem smiren pri izvođenju penala i da ne dozvolim da me išta poremeti.

Mladi se posebno ističu na ovim pripremama, a među njima je i 17-godišnji Jovan Šljivić, koji je i protiv Zenita bio zapažen.

- Mislim da je jasno da je Zenit veoma dobra ekipa sposobna da igra na visokom nivou, a drago mi je što smo i mi to isto pokazali. Demonstrirali smo ovom utakmicom da dobro radimo na pripremama i siguran sam da ćemo biti još bolji. Presrećan sam što sam ovde, na meni je da radim i pokušam da opravdam očekivanja – rekao je Šljivić i dodao:

- Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku, ulazi u šanse i kreira, svestan sam toga. Trudim se da to radim, ali i da imam što bolji učinak kako bi doprineo rezultatima ekipe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike