Piksi otvorio dušu: Ne verujem da smo tolike budale da sebi pucamo u noge! Koje bre žene u Kataru, o čemu pričate?

28.06.2023

12:19

0

Autor: G. F.

Selektor Srbije Dragan Stojković otkrio sve "tajne" reprezentacije

Piksi otvorio dušu: Ne verujem da smo tolike budale da sebi pucamo u noge! Koje bre žene u Kataru, o čemu pričate?
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen/YouTube/FSS

Nije isključeno da je to čovek koji radi najteži posao u Srbiji. Bar četiri, pet miliona zemljaka bi to bolje odradilo od njega. Ali, on se prihvatio tog posla, on ga radi najbolje što ume. I to bez uplitanja sa strane, kako sam naglašava.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je i velikom intervjuu za Kurir o aktuelnom trenutku u našem nacionalnom timu, o pojedincima, o "aferama" tokom Svetskog prvenstva u fudbalu. I o svemu tome bez ikakve zadrške. Za početak o atmosferi koja je vladala tokom Mundijala u Kataru i pričama o nekim prevarama mešu reprezentativcima i njihovim suprugama.

- Sve je to jedna farsa, jedno očekivano predstavljanje nekih stvari, prepumpavanja, izmišljanje afera. Sve je to normalno, jer da pobeđuješ, od toga ne bi bilo ništa, da se ne lažemo. To nije prvi put da se dešava nama, a dešava se i Englezima i Francuzima u Južnoj Africi. Milion problema ima, ali ne možete da utičete na to. Pokušavate da zadržite atmosferu i pozitivan duh i što se tiče ponašanja igrača, "stafa". Sve je bilo okej i oni koji su bili u Kataru, u hotelu, mogli su to da vide. Sad, kako će to novinari da prenesu i mediji da prikažu ovde... Kad meni dođe čovek i kaže: "Te žene, tamo po hotelu..." Koje, bre, žene, o čemu pričate? Došla žena od Mitrovića sa sinom, provela sat vremena s njim, došla žena od ovog da ga pozdravi...Video sam možda dve, tri - rekao je selektor Orlova, pa se dotakao i aktuelnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo:

- Ako pitate bilo koga u Srbiji reći će vam da smo mi već na Evropskom prvenstvu. Znamo da je fudbal sport koji donosi mnoga iznenađenja, pa se posle pitaš kako je to moguće, A moguće je da jedan Šerif ode i opali Real usred Madrida. Naša obaveza je da se vratimo na pobednički kolosek. Ako pomislimo da je grupa laka, ako pokažemo nepoštovanje prema protivnicima mislim da ćemo sami sebi pucati u noge. Da li smo tolike budale da to uradimo? Ja ne verujem.

Piksi je otkiro i da je već odbio tri ponude posle Mundijala.

- Da, jedan klub i dve reprezentacije. Moj odgovor je odmah bio "ne", nismo ni došli do toga da pričamo o uslovima. Neću o imenima, ali imaju mnogo novca, bogate su zemlje. Hoću i odvešću Srbiju u Nemačku, u tome niko ne može da me zaustavi - zaključio je selektor fudbalera Srbije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike