Siti krenuo po jednog od najtraženijih igrača u Premijer ligi! Vest Hem pred ponoć dobio zvaničnu ponudu za Deklana Rajsa!

26.06.2023

23:56

0

Autor: A. Š.

Građani su u startu visoko postavili letvicu, Čekićari ne žure i verovatno sada čekaju odgovor Arsenala

Siti krenuo po jednog od najtraženijih igrača u Premijer ligi! Vest Hem pred ponoć dobio zvaničnu ponudu za Deklana Rajsa!
Deklan Rajs - Copyright Profimedia

Zahuktava se prelazni rok u Evropi, a po nepisanom pravilu najzanimljivije je na Ostrvu. Premijer liga je godinama unazad ubedljvo najjače i najbogatije fudbalsko takmičenje na Starom kontinentu, pa stoga i ne čudi da upravo njeni članovi uglavnom prvi proberu ono najvrednije tokom svake pijace.

Izuzetak nije ni ovog leta, mada prebogati Saudijci pokušavaju da im pomute slavu snažnim upadom na evropsko tržište.

Kako bilo, vraćamo se premijerligašima i njihovom transfer poslovanju. Pred nastupajuću sezonu jedan od najtraženijih fudbalera na Ostrvu jeste defanzivni vezista Vest Hema Deklan Rajs, za koga su najveći interes pokazali šampion Mančester siti i vicešampion Arsenal.

U kancelarije rukovodstva Vest Hema večeras je stigla i prva zvanična ponuda. Ugledni „The Athletic“ piše da su „Građani“ za reprezentativca Engleske „čekićarima“ ponudili 80 miliona funti plus 10 miliona kroz bonuse.

Ono što je izvesno, čelnici osvajača Lige konferencija neće se zaletati, bez obzira što im je ovo leto poslednja prilika da zarade neko obeštećenje na momku koji je prošao omladinsku školu londonskog kluba, pod uslovom da u međuvremenu ne produže saradnju koja ističe narednog leta.

Jer, sada se čeka odgovor Arsenala, a u nekim spekulacijama kao zainteresovani klub za Rajsa pominje se i minhenski Bajern… Zbog toga Vest Hem može relativno spokojno da sačeka najbolju ponudu, a kako je krenulo ne bi bilo veliko iznenađenje ako se u kasu londonskog kluba na kraju slije i preko 100 miliona funti…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike