Evropska fudbalska elita dobija još jedan šamar! Zvezda Mančester sitija rekla DA saudijskim milionima!

21.06.2023

22:28

0

Autor: A. Š.

Još jedan fudbalski superstar iz Premijer lige nadomak je selidbe na Bliski Istok. I to ne bilo koji, već jedan od stubova istorijske generacije Građana

Evropska fudbalska elita dobija još jedan šamar! Zvezda Mančester sitija rekla DA saudijskim milionima!
Bernardo Silva - Copyright Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Ovo postaje pomalo i zabrinjavajuće. U prvi mah bilo je zanimljivo, čudili smo se sumama koje prebogati Saudijci daju najvećim evropskim zvezdama da se presele u njihovu ligu, ali više nikome na Starom kontinentu nije do podsmeha…

Još jedan fudbalski superstar iz Premijer lige nadomak je selidbe na Bliski Istok. I to ne bilo koji, već jedan od stubova generacije Mančester sitija koja se nedavno okitila triplom krunom.

„Marka“ piše da je Bernardo Silva praktično dogovora o odlasku u Saudijsku Arabiju. Ugledni madridski list nije izašao sa imenom tima koji je naciljao sjajnog portugalskog vezistu, ali ističe da je posao skoro završen.

- Svetski top 10 igrač, koji sa 28 godina pakuje kofere i ostavlja evropsku elitu kako bi prešao u saudijsku. Praktično zatvoren dolazak Bernarda Silve u Pro ligu ozbiljna je opomena evropskim klubovima. Pojavio se rival koji je sposoban da im parira, pa čak i nadmaši njihove finansijske ponude s potencijalom da plati velike transfere – piše, između ostalog, „Marka“.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je posle Mundijala u Kataru „povukao nogu i probio“ saudijsko tržište, da bi ovog leta za njim pošle zvezde kao što su Karim Benzema, Ngolo Kante, Ruben Neveš… I samo je pitanje ko je sledeći.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike