Totenhemova transfer trka sa Golijatom! "Pevci!" se ne plaše Njukaslovih miliona i Lige šampiona – kreću po "10“!

24.06.2023

06:52

0

Autor: A. Š.

Angelos "Endž" Postekoglu već počeo da sklapa kockice „novog“ Totenhema

Totenhemova transfer trka sa Golijatom! "Pevci!" se ne plaše Njukaslovih miliona i Lige šampiona – kreću po "10“!
Džek Griliš i Džejms Medison - Copyright Profimedia

Još jedna razočaravajuća sezona je iza Totenhema. Od trenutka kada je Maurisio Poketino napustio ekipu, londonski klub je zapao u određenu apatiju iz koje nije uspeo da ga izvuče ni temperamentni Italijan Antonio Konte.

Sada se nezahvalnog posla uhvatio Angelos "Endž" Postekoglu, koji je već počeo da sklapa kockice „novog“ Totenhema, iako zvanično na funkciju stupa prvog dana jula.

I dok navijači „pevaca“ s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije sa kapitenom Harijem Kejnom, ljudi u klubu zaduženi za sportski sektor više su pažnju usmerili ka dovođenju pojačanja, od kojih bi jednu moglo da stigne iz Lestera.

Kako javlja pouzdani transfer insajder Fabricio Romano, Totenhem planira u narednih nekoliko dana da krene u napad na fudbalera Lestera Džejmsa Medisona, koji već dugo figurira kao potencijalno pojačanje nekadašnjeg evropskohg viceprvaka.

Ipak, ono što Totenhemu može da predstavlja veliki problem jeste što jednog od najtalentovanijih engleskih ofanzivnih vezista traži i Njukasl, koji je bez dileme platežno moćniji od „pevaca“, a uz to igraču može da ponudi i igranje u Ligi šampiona.

Ipak, to nikoga u Londonu ne čini obeshrabrenim. Naprotiv, Totenhem se sprema da pošalje zvaničnu ponudu u Lester, s obzirom da je i novi menadžer dao zeleno svetlo i angažovanje Medisona označio kao jedan od top prioriteta ovog leta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike